ΕΣΠΑ
H επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2020 του ΕΣΠΑ, με κωδικό έργου ΑΤΤΕ3-0185528. Οι επιχειρήσεις του κλάδου του χονδρικού εμπορίου συσκευών καταγραφής, μέτρησης της ώρας, παρκομέτρων, χρονοδιακοπτών, αντιμετωπίζουν, λόγω της νόσου Covid-19 που βρίσκεται σε έξαρση, δυσκολία ρευστότητας και διά ζώσης συνεργασίας/ επαφής με παλαιούς και νέους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η επιβίωσή τους και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξής τους. Στόχος του έργου είναι να παρασχεθεί στοχευμένα δημόσια στήριξη υπό τη μορφή κεφαλαίου κίνησης στην επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα έχει επαρκή ρευστότητα στις - με άγνωστες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες - τρέχουσες συνθήκες, ήτοι να μπορέσει το έτος 2021 να ανταποκριθεί με ικανοποιητικό τρόπο στις υποχρεώσεις της προς τρίτους και στα λειτουργικά της έξοδα, και να συμβάλει στην επιβίωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής οικονομίας.

Whoosh!

Whoosh!

Διευκολύνετε τη ζωή των χρηστών σας μέσω της υπηρεσίας κινητής στάθμευσης

  • Συμπληρωματικός, γρήγορος και πρακτικός τρόπος πληρωμής
  • Μεγαλύτερη συμμόρφωση με τους κανονισμούς πληρωμών στάθμευσης
  • Ενσωμάτωση με υπάρχουσες υποδομές στάθμευσης
  • Αξιόπιστη παρακολούθηση και κυκλοφορία οχημάτων
  • Κοινές πλατφόρμες διαχείρισης για εργασίες που εκτελούνται σε Pay and Display τερματικά και κινητά τηλέφωνα

Περιγραφή

Το Whoosh είναι η πιο πρόσφατη γενιά λύσεων κινητής στάθμευσης.
Το Whoosh είναι μια σύγχρονη και καινοτόμος υπηρεσία και μια φυσική, συμπληρωματική και ολοκληρωμένη επέκταση στις λύσεις πληρωμών που είναι ήδη διαθέσιμες στα Pay and Display τερματικά. Επιτρέπει τη δυνατότητα πληρωμής της στάθμευσης σε οποιαδήποτε στιγμή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένη εργονομία για την απλούστερη πρόσβαση και χρήση, το Whoosh προσφέρει στους οδηγούς τη μέγιστη άνεση.

Συμπληρωματική, σύγχρονη και δυναμική λύση πληρωμής

Το Whoosh παρέχει στους χρήστες έναν συμπληρωματικό, απλό και γρήγορο τρόπο πληρωμής. Αντιπροσωπεύει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις όπου δεν έχετε κέρματα ή όταν η κάρτα σας δεν είναι γεμάτη.
Η αρχή του Whoosh είναι πολύ απλή: ο χρήστης κατεβάζει δωρεάν την εφαρμογή Smartphone (διαθέσιμο σε Android και iOS) ή αποκτά πρόσβαση στον ιστότοπο για κινητά ή ακόμα και στον ειδικό ιστότοπο www.whooshstore.com. Η υπηρεσία Whoosh είναι επομένως διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν Smartphone ή όχι.
Οι χρήστες αγοράζουν τα εισιτήριά τους εξ αποστάσεως και είναι σε θέση να τα συμπληρώνουν από το κινητό τους τηλέφωνο ή το διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στο αυτοκίνητό τους. Μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να λάβουν μια υπενθύμιση λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος στάθμευσης τους. Οι αυτοκινητιστές έχουν στη συνέχεια την επιλογή να ανατρέξουν στο ιστορικό των εισιτηρίων τους και να εκτυπώσουν απόδειξη παραλαβής σε μορφή PDF μέσω της ιστοσελίδας.
Η Parkeon παρέχει στις πόλεις ή τους φορείς εκμετάλλευσης μια μοναδική εφαρμογή παρακολούθησης για χαρτιά και εισιτήρια χωρίς χαρτί. Αυτά τα εισιτήρια χωρίς χαρτί παρακολουθούνται μέσω του αριθμού πινακίδων που έχουν καταχωρηθεί στο Whoosh. Επομένως, οι ελεγκτές θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με ένα διαδραστικό τερματικό PDA.

Οικονομική λύση, εύκολη στην εγκατάσταση

Whoosh! είναι μια οικονομική και αποδοτική λύση πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου. Είναι μία γρήγορη και εύκολη ρύθμιση. Δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε κανένα πρόσθετο εξοπλισμό. Ενσωματώνεται πλήρως στην υπάρχουσα υποδομή στάθμευσης, είτε είστε πελάτης της Parkeon είτε όχι. Το Whoosh παρέχει σχετική διαχείριση των δικαιωμάτων και των τιμών των χρηστών: ενσωμάτωση του ελεύθερου χρόνου, μέγιστη περίοδος στάθμευσης, διαχείριση προφίλ χρηστών (επισκέπτες, κάτοικοι κλπ.).

Εύκολο στη λειτουργία

Whoosh! διευκολύνει τη ζωή των τοπικών αρχών και των φορέων στάθμευσης. Η χρήση και ενοποίηση των δεδομένων που σχετίζονται με τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου ενσωματώνονται συνολικά με τους άλλους τρόπους πληρωμής (κέρματα, τραπεζικές κάρτες, ανέπαφες κάρτες κ.λπ.) σε ένα ενιαίο σύστημα: myParkfolio. Η δημιουργία αναλυτικών οικονομικών στατιστικών στοιχείων και ολοκληρωμένων εκθέσεων λειτουργίας παρέχει μια πλήρη εικόνα όλων των διαδοχικών πράξεων στάθμευσης με όλες τις μεθόδους πληρωμής.
Το Whoosh είναι μια λύση πληρωμής στάθμευσης χωρίς εισιτήριο. Επομένως, η διαθεσιμότητα αυτού του πρόσθετου τρόπου πληρωμής σημαίνει ότι ο όγκος και η συχνότητα των εισπράξεων από τα τερματικά στάθμευσης μπορεί να μειωθεί. Περιορίζει επίσης τις τεχνικές εργασίες που αφορούν την αντικατάσταση των ρολών εισιτηρίων. Σημαίνει επίσης ότι τα ρολά των εισιτηρίων θα διαρκέσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μεγαλύτερη τήρηση της τιμολογιακής πολιτικής

Whoosh! είναι μια λύση που καθιστά τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων στάθμευσης πιο διασκεδαστική και απλή, λόγω της φιλικής προς το χρήστη εργονομίας της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας και της ταχύτητας των απομακρυσμένων πληρωμών. Συνεπώς, η υπηρεσία αυτή παρέχει μεγαλύτερη συμμόρφωση με τις πολιτικές τιμολόγησης και αυξάνει επίσης το μέσο ποσό του εισιτηρίου. Αυτή η λύση άμεσης πληρωμής είναι ασφαλής και πιστοποιημένη από το PCI DSS.