ΕΣΠΑ
H επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2020 του ΕΣΠΑ, με κωδικό έργου ΑΤΤΕ3-0185528. Οι επιχειρήσεις του κλάδου του χονδρικού εμπορίου συσκευών καταγραφής, μέτρησης της ώρας, παρκομέτρων, χρονοδιακοπτών, αντιμετωπίζουν, λόγω της νόσου Covid-19 που βρίσκεται σε έξαρση, δυσκολία ρευστότητας και διά ζώσης συνεργασίας/ επαφής με παλαιούς και νέους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η επιβίωσή τους και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξής τους. Στόχος του έργου είναι να παρασχεθεί στοχευμένα δημόσια στήριξη υπό τη μορφή κεφαλαίου κίνησης στην επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα έχει επαρκή ρευστότητα στις - με άγνωστες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες - τρέχουσες συνθήκες, ήτοι να μπορέσει το έτος 2021 να ανταποκριθεί με ικανοποιητικό τρόπο στις υποχρεώσεις της προς τρίτους και στα λειτουργικά της έξοδα, και να συμβάλει στην επιβίωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής οικονομίας.

ToDler® Kiosk

Todler_1
Todler_2
Todler_3
Todler_4
ToDler® Kiosk

Το μικρό αποτύπωμα, η γρήγορη εκτύπωση, το περίπτερο ToDler®

 • RSP εγκεκριμένο, εξαιρετικά γρήγορη εκτύπωση, εκτύπωση εισιτηρίου αναχώρησης, περίπτερο ToD
 • Έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε σταθμούς σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο
 • Έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε τοποθεσίες εκτός σταθμών (πανεπιστήμια, αεροδρόμια, επιχειρήσεις)
 • Μικρό, ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο στην εγκατάσταση
 • Δεν δημιουργεί ουρές όπως τα συμβατικά TVM
 • Τώρα διατίθεται με την επιλογή της πώλησης εισιτηρίων “με τα πόδια”, χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα ή έξυπνη κάρτα

Περιγραφή

Το περίπτερο ToDler®

Από το διαδίκτυο στο τρένο …

Το ToDler® από την Parkeon ρυθμίζει το ρυθμό για τη γρήγορη συλλογή των σιδηροδρομικών εισιτηρίων που είναι αποθηκευμένα στο διαδίκτυο – επί της πλατφόρμας και εκτός των σταθμών.
Με ταχύτητα εκτύπωσης έως 3 φορές ταχύτερη από τις συμβατικές TVMs και με ένα μικρό αποτύπωμα, το ToDler® είναι η νέα γενιά, RSP εγκεκριμένο, με μοναδική προσέγγιση την ελαχιστοποίηση του χρόνου εισιτηρίων και τη βελτιστοποίηση του εμπορικού χώρου.

Το ToDler® έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τις εταιρείες διαχείρισης αμαξοστοιχιών να βελτιώσουν τις λιανικές στρατηγικές τους. Το συμπαγές μέγεθος, η ευκολία εγκατάστασης και ο ελκυστικός σχεδιασμός του ToDler® σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση του διαθέσιμου χώρου στο σταθμό, ενώ η ικανότητά του να τοποθετείται σε τοποθεσίες εκτός σταθμού, όπως εμπορικά κέντρα, πανεπιστήμια, στρατιωτικά κέντρα και μεγάλα κεντρικά γραφεία , προσθέτει στην εμπορική του αξία.
Το περίπτερο ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για την αποτελεσματική εκτύπωση των εισιτηρίων που αγοράστηκαν διαδικτυακά πριν από την αναχώρηση και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό για τον περιορισμό των χρόνων αναμονής σε συμβατικά TVMs σημεία λιανικής πώλησης.

ToDler® Plus

Η Parkeon και η Sagem Monetel συνεργάστηκαν για να παράσχουν ένα κιτ πληρωμής με τραπεζική κάρτα, ανταποκρινόμενοι στις πιο πρόσφατες απαιτήσεις ασφαλείας. Αυτή η συνεργασία συγκεντρώνει την εμπειρία της Parkeon στην επιχείρηση μαζικής μεταφοράς και την εμπειρία της SAGEM στην επιχείρηση τερματικών POS (Point Of Sales).
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία 2 προϊόντων:
Ένας αναγνώστη καρτών
Ένα πληκτρολόγιο PIN
Αυτές οι συσκευές είναι συμβατές με τη DDA 100%.

 • Όλα τα στοιχεία ασφαλείας βρίσκονται σε μια ζώνη που προστατεύεται από ανιχνευτές εισβολής
 • Αντιθαμβωτική προστασία
 • Παρακολούθηση της τάσης και της θερμοκρασίας
 • Σε περίπτωση ανίχνευσης εισβολής:
 • Τα μυστικά πλήκτρα διαγράφονται αυτόματα και αμέσως
 • Στην οθόνη LCD του πληκτρολογίου PIN εμφανίζεται ένα ειδικό μήνυμα και το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο