ΕΣΠΑ
H επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2020 του ΕΣΠΑ, με κωδικό έργου ΑΤΤΕ3-0185528. Οι επιχειρήσεις του κλάδου του χονδρικού εμπορίου συσκευών καταγραφής, μέτρησης της ώρας, παρκομέτρων, χρονοδιακοπτών, αντιμετωπίζουν, λόγω της νόσου Covid-19 που βρίσκεται σε έξαρση, δυσκολία ρευστότητας και διά ζώσης συνεργασίας/ επαφής με παλαιούς και νέους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η επιβίωσή τους και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξής τους. Στόχος του έργου είναι να παρασχεθεί στοχευμένα δημόσια στήριξη υπό τη μορφή κεφαλαίου κίνησης στην επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα έχει επαρκή ρευστότητα στις - με άγνωστες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες - τρέχουσες συνθήκες, ήτοι να μπορέσει το έτος 2021 να ανταποκριθεί με ικανοποιητικό τρόπο στις υποχρεώσεις της προς τρίτους και στα λειτουργικά της έξοδα, και να συμβάλει στην επιβίωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής οικονομίας.

Galexio / Galexio Plus TVM

Galexio
Galexio2
Galexio / Galexio Plus TVM

Μαζική πώληση για το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου

  • Πλήρως αδιάβροχο για υπαίθριους χώρους
  • ToD ready και ITSO ικανό με έξυπνες συνδέσεις με το εγκατεστημένο εθνικό δίκτυο
  • Εύκολο στη χρήση διεπαφές περιβάλλον
  • Γρήγορες συναλλαγές
  • Όλες οι μέθοδοι πληρωμής με δυνατότητα επιστροφής υπολοίπου

Περιγραφή

Galexio / Galexio Plus TVM

Μέσα ή έξω … το μικρό αποτύπωμα Galexio από την Parkeon προσθέτει πραγματική αξία στην αποτελεσματική λιανική πώληση σιδηροδρόμων και μετρό.
Το Galexio είναι ένα μηχάνημα καρτών / μετρητών που συνδυάζει τη λειτουργικότητα Chip και PIN με δυνατότητα να λειτουργεί ως τερματικό εκπλήρωσης ToD.

Ο συμπαγής σχεδιασμός του Galexio κάνει αποτελεσματική χρήση του διαθέσιμου χώρου, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκεται σε σταθμό ή βρίσκεται εξωτερικά σε περιβάλλον χωρίς παρακολούθηση, με το υψηλής ασφαλείας ντουλάπι του και το αδιάβροχο σχέδιο.

Το Galexio είναι εγκεκριμένο από την RSP και συμμορφώνεται με την DDA, το ToD είναι έτοιμο και το ITSO είναι ικανό με μια εγκατεστημένη τεχνολογία που οδηγεί στο PayPass και πληρώνει εάν απαιτείται. Προσφέρει απόλυτη ευελιξία σε ένα μικρό αποτύπωμα TVM και διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον με εργονομικές και διαισθητικές οθόνες.

Κάθε Galexio μπορεί να ρυθμιστεί εξ αποστάσεως μέσω LAN, χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα διαχείρισης της Parkeon διασφαλίζοντας ότι οι ενημερώσεις των ναύλων και ο σχεδιασμός των εισιτηρίων μπορούν να αλλάξουν γρήγορα σύμφωνα με τις στρατηγικές λιανικής πώλησης.

Σύστημα κερμάτων

Το σύστημα κερμάτων στο εσωτερικό του Galexio TVM αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

  • Κλειστή σχισμή εισόδου κέρματος που είναι στερεωμένη στην πόρτα με χειριστή εισόδου κερμάτων
  • Μονάδα νομισμάτων CF7000 που περιλαμβάνει επιλογέα νομισμάτων και 5 σωλήνες επιστροφής κερμάτων
  • Αυτόματο κλείδωμα και ασφαλής θήκη κερμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Έως και 3 προαιρετικές χοάνες

Σε χρηματοκιβώτιο

Η θήκη κερμάτων αποθηκεύει νομίσματα εν αναμονή συλλογής ή επιστρεφόμενα κέρματα όταν οι σωλήνες αλλαγής είναι γεμάτοι. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει λαβή μεταφοράς. Το χρηματοκιβώτιο διαθέτει ένα τμήμα για τη τήρηση αναφορών είσπραξης.
Οι συναγερμοί «χρηματοκιβώτιο πλήρες» και «χρηματοκιβώτιο εν μέρει πλήρες» παράγονται σύμφωνα με το εκτιμώμενο βάρος του. Ένα πλήρες χρηματοκιβώτιο μπορεί να ζυγίζει μέχρι 18 κιλά. Το βάρος του χρηματοκιβωτίου είναι 3 κιλά όταν είναι άδειο. Μόλις επιτευχθεί ένα από τα όρια, αποστέλλεται ένα συμβάν στο CMS, ώστε να είναι δυνατή η ανάληψη δράσης.

Το θησαυροφυλάκιο είναι εξοπλισμένο με δύο κλειδαριές, η μία για να το ξεκλειδώσει από το TVM και μία άλλη για να αδειάσει το περιεχόμενο. Το κλείστρο εισαγωγής κερμάτων του θησαυροφυλακίου κλειδώνει αυτόματα όταν αφαιρεθεί το θησαυροφυλάκιο από το TVM. Μόλις ο μηχανισμός επαναλειτουργήσει μετά την είσπραξη, η θήκη κερμάτων μπορεί να επανατοποθετηθεί στο TVM για να συγκεντρώσει περισσότερα νομίσματα. Η κατάσταση της θήκης κερμάτων (εισόδου / εξόδου / περιεχομένου) αναφέρεται στο CMS.

Αναγνώστης χαρτονομισμάτων

Η προαιρετική μονάδα ανάγνωσης χαρτονομισμάτων SC83 (BNR) που είναι τοποθετημένη στο TVM είναι προϊόν OEM που παράγεται από την MEI. Αυτή η συσκευή επιλέχθηκε επειδή ενσωματώνεται με επιτυχία σε χιλιάδες αυτόματους πωλητές παγκοσμίως και έχει χρησιμοποιηθεί από την Parkeon σε πολλά άλλα έργα.
Μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και 46 τύπους χαρτονομισμάτων και στους 4 πιθανούς προσανατολισμούς. Οι τύποι χαρτονομισμάτων που γίνονται αποδεκτά μπορούν να καθοριστούν από τις ρυθμίσεις λογισμικού. Το SC83 έχει υψηλό ποσοστό πρώτης αποδοχής 98% με εξαιρετική ασφάλεια.
Αυτός ο αναγνώστης έχει επίσης μια ενιαία επιστολή μεσεγγύησης.

Το χαρτονόμισμα επιστρέφεται μόνο αν ο χρήστης ακυρώσει τη συναλλαγή. Μόλις εισαχθεί ένα χαρτονόμισμα, το SC83 είναι απενεργοποιημένο και ο χρήστης καλείται να συνεχίσει την πληρωμή με τα κέρματα.
Το BNR διαθέτει ένα κουτί χαρτονομισμάτων με ικανότητα συλλογής μέχρι 500 χαρτονομίσματα. Αυτό το κουτί χαρτονομισμάτων είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό, παρέχοντας ένα κέλυφος ανθεκτικό στις κρούσεις.

Η θυρίδα έχει το δικό της μηχανισμό κλειδώματος. Επαναφέρεται αυτόματα όταν το χρηματοκιβώτιο είναι άδειο, αποτρέποντας έτσι την επανατοποθέτηση ενός γεμάτου χρηματοκιβωτίου. Το χρηματοκιβώτιο μπορεί να ανοίξει μόνο με ένα δεύτερο κλειδί, διαφορετικό από το κλειδί αφαίρεσης κουτιού. Δύο κλειδιά κάθε τύπου παρέχονται με κάθε TVM. Η κατασκευή αυτού του κουτιού μετρητών είναι ισχυρή, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το χρηματοκιβώτιο είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και έχει αντίσταση πτώσης από 1m σε τσιμέντο.

Ο αναγνώστης χαρτονομισμάτων και το χρηματοκιβώτιο είναι στερεωμένα σε μια ράγα στήριξης στο δεξιό τμήμα του TVM.