ΕΣΠΑ
H επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2020 του ΕΣΠΑ, με κωδικό έργου ΑΤΤΕ3-0185528. Οι επιχειρήσεις του κλάδου του χονδρικού εμπορίου συσκευών καταγραφής, μέτρησης της ώρας, παρκομέτρων, χρονοδιακοπτών, αντιμετωπίζουν, λόγω της νόσου Covid-19 που βρίσκεται σε έξαρση, δυσκολία ρευστότητας και διά ζώσης συνεργασίας/ επαφής με παλαιούς και νέους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η επιβίωσή τους και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξής τους. Στόχος του έργου είναι να παρασχεθεί στοχευμένα δημόσια στήριξη υπό τη μορφή κεφαλαίου κίνησης στην επιχείρηση «Οδοστάθμευση Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα έχει επαρκή ρευστότητα στις - με άγνωστες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες - τρέχουσες συνθήκες, ήτοι να μπορέσει το έτος 2021 να ανταποκριθεί με ικανοποιητικό τρόπο στις υποχρεώσεις της προς τρίτους και στα λειτουργικά της έξοδα, και να συμβάλει στην επιβίωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής οικονομίας.

Axio Platform Validator

Axio-Platform-Validator1
Axio-Platform-Validator3
Πλατφόρμα Axio Validator
  • Αποτελεσματική επικύρωση ανέπαφων έξυπνων καρτών και
    ηλεκτρονικών εισιτηρίων
  • Τύποι εισιτηρίων πολλαπλών μέσων και τεχνολογίες Διαδικτύου
  • Δοκιμασμένο στον τομέα του σε πάνω από 600 θέσεις, με πάνω από 2.500 μονάδες κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Πλατφόρμα Axio Validator

  • Μία ελκυστική πλατφόρμα επικύρωσης
  • Προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει μία εργονομική και ευέλικτη εγκατάσταση σε σταθμό ή στάσης λεωφορείου / τραμ
  • Επιλογές επιδαπέδιας ή επιτοίχιας εγκατάστασης

Η σειρά Axio είναι μια γρήγορη και ευέλικτη επιλογή για την επικύρωση των ναύλων, προσφέροντας στους χειριστές μια οικονομικά αποδοτική λύση για την επεξεργασία ηλεκτρονικών εισιτηρίων σε μια ποικιλία μέσων. Οι αποδεκτές μορφές περιλαμβάνουν το χαρτί χωρίς επαφή, τις πλαστικές έξυπνες κάρτες, τα τηλέφωνα NFC, τις πληρωμές EMV και τα USB stick. Οι μονάδες έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαβάζουν τόσο το ITSO όσο και τα ιδιόκτητα μορφότυπα καρτών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Axio Platform Validator είναι ένας ελκυστικός και ισχυρός επικυρωτής για εξωτερικούς χώρους – ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και τους βανδαλισμούς στην βαθμολογία IK10. Το μικρό του αποτύπωμα το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση στο πάτωμα ή στον τοίχο, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι είναι συμβατό με την DDA. Η έγχρωμη οθόνη υψηλής φωτεινότητας παντός καιρού εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία του πελάτη σε όλες τις συνθήκες, ενώ η αποδεδειγμένη αρχιτεκτονική που βασίζεται στην επιτυχημένη μηχανή εισιτηρίων Wayfarer200 μπορεί να διαμορφωθεί χρησιμοποιώντας το λογισμικό MERLIN της Parkeon.

Το Axio Validator μπορεί να παρέχεται είτε με κουμπιά είτε με οθόνη αφής. Το περίβλημα του περιλαμβάνει ενσωματωμένο ηχείο για ήχους ή φωνητικά μηνύματα, ενώ το πληκτρολόγιό του χρησιμοποιεί τεχνολογία χωρητικότητας για ευκολότερες συναλλαγές πελατών και μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και τη σκόνη.
Ο ανέπαφος αναγνώστης είναι ενσωματωμένος στην μπροστινή πόρτα του επικυρωτή κάτω από την οθόνη, ενώ ένας προαιρετικός γρήγορος αναγνώστης 2D barcode μπορεί επίσης να τοποθετηθεί για την έκδοση εισιτηρίων μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.